16.3.2021

”Tämä rivitalohanke on ollut Inveralle kunnia-asia”

Eläkkeellä olevat Martti ja Kirsti Seppälä asuvat Oulussa. Luovuttuaan aiemmasta kesäasunnostaan kaipasi pariskunta sen tilalle paikkaa, joka olisi heille kesäasunnon ja vakituisen asunnon välimuoto. Sopiva paikka löytyi Inveran Utajärvelle rakentamasta rivitaloyhtiöstä, joka sijaitsee kauniilla paikalla palveluiden lähellä.

Martin ja Kirstin Oulun koti on kerrostaloasunto. Sen rinnalla heillä oli pitkään kesäasunto, josta he kuitenkin päättivät luopua noin viisi vuotta sitten. Pariskunta ei kuitenkaan halunnut viettää kesiään kuumassa kerrostaloasunnossa, vaan kaipasi talviasuttavaa kesäasuntoa.

– Lähdimme hakemaan kesäpaikkaa, joka on lähellä palveluita. Lähellä piti olla kauppa, kirjastot sekä kuntosali. Myös pyöräilyn ja hiihtämisen piti olla mahdollista. Tällainen paikka sitten löytyi meille tästä Utajärveltä, Martti kertoo.

Helposti lähestyttävä ja sopivan kokoinen rakentaja

Martti ja Kirsti kävivät katsomassa rakentuvaa rivitaloa ensimmäisen kerran silloin, kun tontilla oli vasta kivijalka. Jo silloin he kuitenkin päättivät, että siitä tulisi heidän paikkansa. Invera ei ollut heille aiemmin tuttu toimija, mutta sekä Kirsti että Martti ihastuivat yrityksen toimintaan.

– Inveran asiakaspalvelu on oikein hyvää. Se johtuu siitä, etten koe, että siellä olisi erikseen johtajia ja työntekijöitä. Sen sijaan tuntuu, että kaikki ovat mukana touhussa positiivisella mielellä. Sen näkee, että tämä rivitalohanke on ollut Inveralle kunnia-asia, Martti kuvailee.

– Invera on mielestäni sopivan kokoinen firma, jota on helppo lähestyä, hän jatkaa.

Turvallista asumista mukavien naapurien kera

Martin ja Kirstin asunto on 48,8 neliön kokonaisuus, johon kuuluu tupakeittiö, iso makuuhuone, pesuhuone ja sauna sekä lasitettu terassi. Oma rauha säilyy ja asuminen tuntuu turvalliselta. Samaan taloon sattuivat myös mukavat naapurit.

– On ollut ilo todeta, että tässä on hyvät, kivat ihmiset naapureina. Teemme yhteistyötä. Jos joku on vaikka välillä pois, niin voimme kastella esimerkiksi toistemme kukat. Oli hyvä tuuri, että sattui näin hyvät naapuritkin, Martti toteaa.

– Olen seurannut Inveran työskentelyä ja valmista asuntoa aika tarkkaan, niin olen kyllä tyytyväinen heidän työnsä laatuun, hän kiteyttää.

Lisätietoja

Antti Vääräniemi
Invera Kodit
Toimitusjohtaja ja myynti


040 1424 146