Tarinamme

Rakennamme aikaa kestäviä, arvonsa säilyttäviä koteja. Korjaamme kiinteistöjen rakenneongelmia ja parannamme pihojen viihtyvyyttä sekä turvallisuutta.

Inveran ovat perustaneet Vääräniemen Antti, Pauli ja Mikael, jotka jo pieninä poikina touhusivat keskenään metsässä majoja ja asumuksia rakennellen. Metsää kun Muhoksella riitti. Oli luontevaa rakentaa puusta. Jo silloin jotain heräsi kytemään sydämeen.

Näin Invera sai alkunsa. Ja siksi kaikessa on sydän mukana.

Invera-Kodit rakennetaan vastuullisesti suurella sydämellä, juuri sinulle. Invera Pihasaneeraus toteutetaan aina asukkaita varten niin, että taloyhtiön käyttöviihtyvyys paranee ja kiinteistön arvo säilyy.

Pidämme kansallisvarojen tuhlauksena lyhytnäköistä rakentamista. Haluamme rakentaa kaunista elinympäristöä, joka kestää myös tuleville sukupolville.

Tehtävämme on luoda ja kehittää elämää kestävää, viihtyisää ja turvallista asuinympäristöä.

Näistä syntyy Inveran kulttuuri

Arvostaen

Arvostamme asiakkaitamme ja ihmisiämme. Arvostuksen haluamme ansaita joka päivä kuuntelemalla herkällä korvalla ja toimimalla palvelualttiisti. Luomme puitteet turvalliselle työympäristölle, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja kehittyä omista lähtökohdistaan käsin.

Kestävästi

Laadukkaalla työlle luomme pitkäikäistä, jopa 100 vuotta kestävää asuinympäristöä. Kestävyys tarkoittaa meillä ekologisuuden lisäksi esimerkiksi kestäviä asiakassuhteita, pitkäaikaisten työurien mahdolliseksi tekemistä sekä kestävää ja kannattavaa taloudenpitoa.

Luottamuksella

Haluamme olla luottamuksen arvoisia. Se onnistuu rehellisyydellä, kaikkien tasapuolisella kohtelulla sekä avoimuudella. Ennen kaikkea ansaitsemme asiakkaiden luottamuksen vaalimalla korkealuokkaista työn jälkeä.

Tule töihin Inveralle

Ihmiset Inveran taustalla

Antti Vääräniemi
Invera Kodit
Toimitusjohtaja ja myynti


040 1424 146

Pauli Vääräniemi
Invera Kodit
Työpäällikkö, työnjohto ja hankinnat


044 357 0432

Mikael Vääräniemi
Invera Pihasaneeraukset
Toimialajohtaja, myynti ja tarjouslaskenta


050 413 8519

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Ole meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

    Käsittelemme henkilötietojasi
    tietosuojaselosteemme mukaisesti.