13.2.2023

Pyöräalustainen kaivinkone on tehokas lumitöissä

Pyöräalustainen kaivinkone on monikäyttöinen ja tehokas kone myös kiinteistön talvikunnassapitoon. Lumen lastaus, polanteen poisto ja katolta pudonneiden tai pudotettujen lumien siirto tapahtuu turvallisesti, tehokkaasti ja kätevästi. Tämä tuo säästöä taloyhtiölle.

Kaivinkoneemme on huomattavasti tavanomaisia kiinteistönhoitokoneita järeämpi ja voimakkaampi, joten kovatkin polanteet voidaan poistaa kertatyöstöllä. Kaivinkone on myös kiinteistön asukkaiden kannalta turvallinen, sillä koneella työskenneltäessä ei ajeta koko ajan edestakaisin, vaan työtä tehdään enemmän paikoillaan ja siirtymistarve on vähäisempi. Lisäksi pyörivän ylävaunun ja koneen erisuuntaiset kamerat vähentävät kuljettajan katvealueita. Tämä lisää turvallisuutta työskentelyssä.

Kaivinkoneen kauhalla pääsee poistamaan lunta ja jäätä kapeistakin seinien tai autojen väleistä, joihin perinteinen pyöräkone ei pääse. Rakennusten ympäriltä poistettu lumi ei keväällä päädy sulamisvetenä perustuksiin. Kauhaan voidaan myös pudottaa lumet katolta tehokkaasti ja turvallisesti, jolloin lumia ei tarvitse siirtää katolla sopiviin pudotuspaikkoihin eikä lumikasoja jää niin paljon esimerkiksi ikkunoiden eteen näköesteeksi.

Kaivinkoneen avulla voidaan säästää myös lumen siirtokustannuksissa, sillä yhden poisajetun lumikuorman hinnalla voi siirtää moninkertaisen määrän lunta kiinteistön sisällä, jos kiinteistöllä on tilaa sellaisessa paikassa, mihin lumia ei pääse perinteisellä aurakoneella siirtämään.

Myös lumen poisajo onnistuu kauttamme turvallisesti ja tehokkaasti.

Ota heti yhteyttä ja tilaa palvelu!

Esite _pyöräalustainen kaivinkone talvikunnossapidossa

Lisätietoja

Mikael Vääräniemi
Invera Pihasaneeraukset
Toimialajohtaja, myynti ja tarjouslaskenta


050 413 8519