Ota
yhteyttä

Erillistalo Kalimentie 2

Erillistalo Kalimentie 2

  • Osoite Kalimentie 2
  • Huoneistomäärä 2
  • Valmistumisvuosi 2020
  • Tyyppi Omakotitalo
  • Vapaita asuntoja 2

Herukkaan rakennetaan kaksi omakotitaloa, omalle tontille, joiden lämmitysmuotona vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla! Maalämpö lämmitysmuotona vielä lisää matalia käyttökustannuksia.

Asunnot ovat kolmella hyvän kokoisella makuuhuoneella, keittiön ja olohuoneen yhtenäisellä tilalla, erillisellä kodinhoitohuoneella ja wc:llä sekä pesuhuone-saunaosastolla. Kodin pohjaratkaisu on huolella suunniteltu toimivaksi. Iso, lähes koko talon levyinen terassi on mahdollista lasittaa. Iso, suojainen oma piha, johon kylvetään nurmikko.

Keittiön kalusteet, kuten muutkin kiintokalusteet, tulee Topi-Keittiöiltä. Kalusteisiin ja materiaalivalintoihin on ostajalla mahdollisuus vaikuttaa, joten tästä saat juuri omanlaisesi kodin. Tälläisiä koteja ei joka pitäjästä löydy!

Molemmille asunnolle tulee autokatospaikka, sekä mahdollisuus toisen auton säilyttämiseen asunnon edessä. Autokatos mahdollista tehdä myös autotalliksi. Talot tehdään avaimet käteen- periaatteella täysin valmiiksi, pihat asfaltoituna, nurmikot kylvettynä ja tontti ympäriinsä aidattuna puuaidalla.

Taloyhtiön asunnot

Huoneluku Pinta-ala Velaton hinta
A 4h, k, khh, kph, s 104 m2 263 900 € Ota yhteyttä Katso kohde
B 4h, k, khh, kph, s 104 m2 263 900 € Ota yhteyttä Katso kohde