Ota
yhteyttä

Asunto Oy Oulun Kivikkoaho

Asunto Oy Oulun Kivikkoaho

  • Osoite Kivikkoahontie 1, 90240 Oulu
  • Huoneistomäärä 8
  • Valmistumisvuosi 2021
  • Tyyppi Erillistalo
  • Vapaita asuntoja 2

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! RS-KOHDE!

Huippusijainnille Iinattiin rakennetaan 8 erillistalon asunto-osakeyhtiö.

Taloyhtiöön rakennetaan viisi 75 neliöistä kolmiota ja kolme 109 neliöistä neljän huoneen asuntoa. Jokaiselle asunnolle tulee kaksi autopaikkaa, toinen katoksessa ja toinen paikka asunnon edessä. Talot rakennetaan täysin valmiiksi avaimet käteen- periaatteella, Invera Oy:n toimesta. Pihat asfaltoidaan, nurmikot kylvetään ja asunnot on täysin muuttovalmiita.

Tontin pitkät sivut aidataan lauta-aidalla ja pihojen väliset aidat pensailla.

Asunnot 1 – 5: Tässä 75 neliöisessä kolmiossa on yhtenäinen olohuone-keittiö kokonaisuus, jossa isot ikkunat ja kulku katetulle terassille, joka on mahdollista lasittaa. Keittiön kalusteet tulee Puustellilta, johon ostajalla on mahdollista vaikuttaa materiaalien osalta. Kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, joissa molemmissa kaapistot. Tilavasta eteisestä on kulku myös kylpyhuoneeseen, jonka yhteydessä kodinhoitotila. Kodinhoitotilassa kaapistoja sekä tilat ja liitännät pesutornille. Myös kylpyhuoneen laattoihin on ostajalla mahdollisuus vaikuttaa. Ikkunallinen sauna, jossa Lumi-lauteet ja sähkökiuas. Asunnossa lisäksi erillis wc.

Asunnot 6-8: Tässä 109 neliöisessä kodissa on yhtenäinen olohuone-keittiö kokonaisuus, jossa isot ikkunat ja kulku katetulle terassille, joka on mahdollista lasittaa. Keittiön kalusteet tulee Puustellilta, johon ostajalla on mahdollista vaikuttaa materiaalien osalta. Alakerrassa käytännöllinen arkieteinen, erillis wc sekä kylpyhuone ja sauna. Saunassa lumi-lauteet ja sähkökiuas. Kylpyhuoneen materiaaleihin ostajalla mahdollista vaikuttaa. Yläkerrassa kolme hyvän kokoista makuuhuonetta, joista yhden yhteydessä vaatehuone. Lisäksi yläkerrassa kodinhoitohuone, jonka yhteydessä wc ja suihku.

Jokaisella huoneistolla oma takapiha, joka on aidattu tontin sivurajastaan puuaidalla ja naapurin rajalla pensasaidalla. Jokaisella lämpöeristetty varasto autokatoksen päässä. Taloyhtiön yhteinen jätehuolto hoidetaan Molok-syväkeräysjärjestelmällä. Yhtiö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Kainuuntielle matkaa n. 500 metriä ja paikallisliikenteen pysäkki noin 100 metrin päässä. Hiljattain rakennettujen liittymäramppien kautta nopea kulkuyhteys kaupunkiin. Iinatin kuntorata lähellä, joten urheilemaan pääsee kotimaastoissa. Tälle alueelle harvoin tulee uudistuotantoa, joten nyt on hyvä tilaisuus päästä asumaan aivan uuteen kotiin!

Ennakkovaraajan etuna 700 euron lahjakortti Vepsäläiselle!

Myyntiä hoitaa:

Samu Saarnio P. 0407215991 tai samu.saarnio@aurealkv.fi

Antti Vääräniemi p. 0401424146 tai  antti.vaaraniemi@invera.fi

Taloyhtiön asunnot

Huoneluku Pinta-ala Velaton hinta
as. 1 3h, k, s 75,0 m2 Varattu
as. 2 3h, k, s 75,0 m2 Varattu
as. 3 3h, k, s 75,0 m2 Varattu
as. 4 3h, k, s 75,0 m2 Varattu
as. 5 3h, k, s 75,0 m2 Varattu
as. 6 4h, k, s 109 m2 Ota yhteyttä Katso kohde
as. 7 4h, k, s 109 m2 Ota yhteyttä Katso kohde
as. 8 4h, k, s 109 m2 Varattu